Erb Švidrnochů
V pořadí již 13. ples se konal 23.ledna 2010 v kulturním domě v Čavisově. Na plese nás bylo 150. Tančili jsme a veselili se až do tří. K tanci a poslechu nám už poněkolikáte hrála skupina skupina ESCAPE live &. MIDI Jirky Švidrnocha.

Fotky z plesu si můžete prohlédnou ve Fotogalerii. Z plesu máme natočené i video. Pokud máte o DVD s videem zájem ozvěte se prosím Pavlu Švidrnochovi (602 533 403 nebo pavel.svidrnoch@ataco.cz).

Kromě samotného tance, který k plesu samozřejmě patří jsme si připomněli, že tento ples má již 90 letou tradici. Tato naše tradice byla oceněna agenturou Dobrý den v Pelhřimově a jsme zapsáni v knize rekordů. Cerifikát si prohlédněte v sekci Rekord.

Rod, který má takové tradice si zaslouží mít i svůj erb. Toto si myslel i pan Vladimír Švidrnoch z Vratimova a Erb pro náš rod vytvořil a my jsme jej slavnostně odhalili právě na plese. Nechť nám dělá čest.  Erb si můžete prohlédnou v sekci Erb.

Jsme vždy hrdi na ty, kteří něco umí a děkujeme všem, kteří se na plese představili.

  • Ples jsme zahájili vystoupení mažoretek Elité pod vedením Hanky Švidrnochové
  • V roce 2009 získala paní Sylva Švidrnochová a její dcera Nela Titul Missis sympatie deníku Právo. Nám se na plese představily ve scénce.
  • Slečna Iva Švidrnochová z Bohumína nám předvedla akrobatický tanec.
  • Pan Zdeněk Švidrnoch, držitel českého rekordu ve výrobě ručně balených cukrů nám připravil na stoly speciální sérii cukrů.
  • Pan Rudolf Švidernoch vám představil rodokmen, který pro náš rod již léta sestavuje.
  • Děkujeme všem, kteří nám přispěli ať už finančně, či darem do tomboly.
Už dnes se můžeme začít těšit na ples, který by se měl konat v roce 2015. Pokud chcete, abychom vás zase pozvali, informujte nás o změnách bydliště!